Onze Services – Apotheek Betje Wolff – Den Haag
Apotheek Betje Wolff
Mevrouw W. Abdelhadi, apotheker

Herhaalmedicatie zonder wachttijd ophalen? Onze gratis 24-uurs service is snel, gemakkelijk en veilig.

U kunt 24 uur per dag onze online diensten gebruiken. Met uw eigen account logt u veilig in.

Onze Services

Herhaalmedicatie

Bestel makkelijk online, of nog makkelijker via de MedGemak app, uw medicatie. Bekijk uw medicatieoverzicht en stel bijvoorbeeld met de inneemwekker in hoe laat u herinneringen wilt voor het innemen van uw medicijnen. We zijn onlangs over gegaan op een nieuw portaal MijnGezondheid.net en de bijbehorende MedGemak app waar u al deze zaken en nog veel meer kunt regelen. U kunt hier veilig online inloggen met uw DigiD.

MEER OVER MIJNGEZONDHEID.NET

Apotheek App

Kiest u ook voor voordeel & gemak? Download dan nu de Apotheek App! Met deze geheel vernieuwde app kunt u met maar liefst 10% korting in onze webshop handverkoop producten bestellen.

MEER OVER DE APOTHEEK APP

24-uurs service

Bij uw Medsen Apotheek kunt u eenvouding herhaalrecepten door ons laten verzorgen. U hoeft alleen maar contact met ons op te nemen en wij regelen het verder met uw huisarts. Desgewenst houden we bij wanneer uw medicatie opraakt en er aanvulling nodig is.

MEER OVER DE 24-UURS SERVICE

Herhaalservice

In de apotheek willen wij u graag ondersteunen bij de aanvraag van uw geneesmiddelen. Wij houden bij hoeveel geneesmiddelen u nog in huis heeft. Als de voorraad bijna op is vragen wij bij uw huisarts een nieuw recept aan voor uw geneesmiddelen. U krijgt van ons bericht per email, sms of briefje per post wanneer uw geneesmiddelen klaarstaan.

MEER OVER DE HERHAALSERVICE

Online inschrijven

Wist u dat u zelf kunt kiezen bij welke apotheek u ingeschreven staat? Ontdek de voordelen van Medsen Apotheek. Wij combineren kennis van het apothekersvak met tijd en aandacht aan onze klanten.

SCHRIJF U NU DIRECT ONLINE IN

Gegevens elektronisch uitwisselen?

Bij noodsituaties uw medische gegevens delen met andere zorgverleners? Alleen met uw toestemming! Als u in het weekend of ’s avonds plotseling terecht komt bij de waarnemend huisarts, dan kan deze via een beveiligd netwerk uw medische gegevens opvragen als dat nodig is voor uw behandeling. Wij mogen uw medische gegevens niet zomaar ter beschikking stellen. Dat kan alleen met uw toestemming.

MEER OVER TOESTEMMING GEVEN

Medicijnconsult

Als u regelmatig medicijnen gebruikt, is het verstandig om eens in de zoveel tijd dit met uw apotheker in een persoonlijk gesprek door te nemen. U heeft misschien vragen over uw geneesmiddelen, of u ondervindt problemen bij het gebruik hiervan. Ook als u vragen heeft over uw medicijnen of meer wil weten over de werking ervan, kan een medicijnconsult prettig zijn.

MEDICIJNCONSULT AANVRAGEN